Medewerkers

Jan 500650

Opgegroeid in Amby en ik woon er nog altijd met veel plezier. Ik wist al vrij vroeg dat ik het huisartsenvak in wilde en ik studeerde in Maastricht. Eerst heb ik anderhalf jaar ervaring opgedaan in verpleeghuis Hamboskliniek, waarna ik een half jaar op de SEH in Suriname heb gewerkt. Aansluitend heb ik de huisartsenopleiding gevolgd en ben ik terechtgekomen in de praktijk in Amby. Eerst als waarnemer, per 1-1-2021 als praktijkhouder. Mijn speerpunten zijn laagdrempelige benadering en zorg leveren met een lach en een traan. Ik ben getrouwd met Renée. Hobby's: carnaval, leuke reizen maken en sporten. Nadat ik in 2017 stopte met voetbal (RKASV) ben ik gestart met triatlon en in 2019 in Hamburg volbracht ik een volledige IronMan.

BIG: 59916009201

Jan Gootjes

Praktijkhouder-Huisarts
Katrien 500650

Na mijn schooltijd in Heerlen, studeerde ik in Maastricht geneeskunde en later ook huisartsgeneeskunde.
Vanaf het moment dat ik in 2008 als huisarts begon, heb ik praktijkwerk gecombineerd met werken bij de huisartsopleiding. Als docent heb ik collega Gootjes (mee) opgeleid.
Voor de overstap van mijn eigen praktijk in de Heeg naar Amby koos ik om de balans tussen patiëntenzorg en mijn universiteitswerk te verbeteren. Als huisarts wil ik er graag zijn voor mensen, in zowel goede als slechte tijden. Ik beschouw het als een voorrecht om in levens van mensen mee te mogen lopen.
Mijn echtgenoot, drie zonen en ik wonen in Cadier en Keer. In blessurevrije tijden ga ik graag hardlopen; als rennen minder verstandig is, verruil ik mijn hardloopschoenen voor wandelschoenen.
BIG: 19058856801

Katrien Boots

Waarnemend huisarts
Anne Hermans huisarts

Van 01-09-2022 tot 01-09-2023 ben ik werkzaam in de praktijk als huisarts in opleiding. Dit betekent dat ik een gediplomeerd basisarts ben in opleiding tot huisarts. Ik werk altijd onder de supervisie van de aanwezige huisarts.

Anne Hermans

Huisarts in opleiding
Lilian 500650

Sinds 1998 ben ik werkzaam in onze praktijk als assistente. Daarvoor ben ik 20 jaar werkzaam geweest als apothekersassistente. De diversiteit van werkzaamheden spreekt mij erg aan. Onze dagtaak bestaat uit het aannemen van de telefoon en het triëren van de klachten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat alle spreekuren goed verlopen en de huisarts voldoende tijd
voor u heeft. Daarnaast voeren wij diversen taken uit zoals o.a.: bloedprikken, vaatonderzoek, oren uitspuiten en het maken van een hartfilmpje. Ik ben geboren en getogen in Amby en woon hier, samen met mijn man nog altijd met veel plezier.

Lilian de Liège

Doktersassistente
Ilona 500650

In 2005 ben ik afgestudeerd als doktersassistente en sindsdien doe ik dit werk met veel plezier. Sinds april 2016 ben ik werkzaam in deze praktijk. De afwisseling van het vak is wat mij het meeste aanspreekt. Telefonische dienstverlening, baliewerkzaamheden, medische handelingen en de administratie zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. Ik ben geboren in Elsloo en ondertussen al vele jaren woonachtig in Beek samen met mijn man en onze twee zonen.

Ilona Stijnen

Doktersassistente
Inge 2 500650

Sinds mijn afstuderen in 1989 ben ik werkzaam als doktersassistente en sinds 2008 in deze praktijk. Het afwisselende karakter van werkzaamheden zoals bloed prikken, hartfilmpjes maken, oren uitspuiten etc. en natuurlijk ook de baliewerkzaamheden zoals telefoon en administratie maken het werk zeer interessant en leuk.
Ik ben geboren en getogen in Heer. Samen met mijn echtgenoot woon ik daar nog steeds en hebben we 3 kinderen.

Inge Brouwers

Doktersassistente
Fabienne 500650

In 1994 heb ik de opleiding HBO-V afgerond in Sittard. Daarna ben ik als verpleegkundige gaan werken in het azM. Sinds 12 jaar ben ik werkzaam in deze praktijk als praktijkondersteuner somatiek. Ik begeleid en behandel, onder supervisie van de huisarts, mensen met chronische aandoeningen. (Diabetes, COPD, Astma en Hartvaatziekten) Een praktijkondersteuner draait zelfstandig spreekuur en legt visites af.
BIG: 79043387930

Fabiënne Frijns

Praktijkondersteuner Somatiek
Pia 500650

In 1992 ben ik afgestudeerd aan de HBO-V en heb ik jaren als verpleegkundige gewerkt. Sinds 2006 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner somatiek en sinds 2010 binnen deze praktijk. Dit houdt in dat ik mensen met een chronische ziekte zoals diabetes, Astma/COPD, hart -en vaatziektes begeleid, dit onder supervisie van uw huisarts. Ook leg ik visites af indien patiënten niet in staat zijn naar de praktijk te komen. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon al jaren met veel plezier in Amby.
BIG: 19038785830

Pia Wijnen

Praktijkondersteuner Somatiek
Kelly 500650

Sinds 1 oktober 2021 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner GGZ bij verschillende huisartsen in Maastricht. Op dinsdagmiddag ben ik als POH-GGZ aanwezig in deze praktijk. Na mijn opleiding verpleegkunde in 2008 heb ik gewerkt als psychiatrisch verpleegkundige bij o.a. Mondriaan Zorggroep en Zuyderland Geestelijke Gezondheidszorg. Ik ben geboren en getogen in Maastricht en woon er nog altijd met veel plezier samen met mijn partner en kinderen.

Kelly Beckers

Praktijkondersteuner GGZ
Daniëlle 500650

Ik werk reeds enkele jaren in de praktijk als diabetesverpleegkundige. Mijn werkgever is het MUMC. Ik zorg ervoor dat er korte lijnen bestaan tussen het MUMC en de huisartspraktijk wat betreft de behandeling van diabetes. Ik heb 12 jaar gewerkt als verpleegkundige op de hartbewaking van het MUMC en werk ondertussen 18 jaar als diabetesverpleegkundige in verschillende huisartspraktijken. Ik kreeg mijn opleiding tot A1 verpleegkundige in Hasselt, België. Ik volgde de opleiding tot IC- verpleegkundige in Maastricht en de opleiding tot diabetesverpleegkundige in Utrecht. Ik ben getrouwd en mijn grote passie is reizen, andere culturen ontdekken.

Daniëlle Moens

Diabetesverpleegkundige
Translate »
Call Now Button