Medewerkers

Jan 4-6

Opgegroeid in Amby en ik woon er nog altijd met veel plezier. Ik wist al vrij vroeg dat ik het huisartsenvak in wilde en ik studeerde in Maastricht. Eerst heb ik anderhalf jaar ervaring opgedaan in verpleeghuis Hamboskliniek, waarna ik een half jaar op de SEH in Suriname heb gewerkt. Aansluitend heb ik de huisartsenopleiding gevolgd en ben ik terechtgekomen in de praktijk in Amby. Eerst als waarnemer, per 1-1-2021 als praktijkhouder. Mijn speerpunten zijn laagdrempelige benadering en zorg leveren met een lach en een traan. Ik ben getrouwd met Renée. Hobby's: carnaval, leuke reizen maken en sporten. Nadat ik in 2017 stopte met voetbal (RKASV) ben ik gestart met triatlon en in 2019 in Hamburg volbracht ik een volledige IronMan.

BIG: 59916009201

Jan Gootjes

Praktijkhouder-Huisarts
Lindeke 4-6

Sinds 2009 ben ik huisarts. Zowel mijn huisartsenopleiding als mijn studie geneeskunde heb ik in Maastricht gevolgd. Ik ben geboren in het oude ziekenhuis, St. Annadal, van Maastricht. Opgegroeid in de bisschopsstad Roermond waar mijn vader huisarts was en ik uithielp in zijn praktijk in de zomervakanties. Zo is mijn belangstelling voor het brede huisartsenvak ontstaan. Ik heb geleerd dat het belangrijk is dat je elke werkdag iets leert van een patiënt en een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Ik heb twee dochtertjes. Als ontspanning sport ik graag en deel ik met mijn collega Gootjes de liefde voor de triatlon.
BIG: 89064197401

Lindeke Smeets

Waarnemend huisarts

Lilian 4-6

Sinds 1998 ben ik werkzaam in onze praktijk als assistente. Daarvoor ben ik 20 jaar werkzaam geweest als apothekersassistente. De diversiteit van werkzaamheden spreekt mij erg aan. Onze dagtaak bestaat uit het aannemen van de telefoon en het triëren van de klachten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat alle spreekuren goed verlopen en de huisarts voldoende tijd
voor u heeft. Daarnaast voeren wij diversen taken uit zoals o.a.: bloedprikken, vaatonderzoek, oren uitspuiten en het maken van een hartfilmpje. Ik ben geboren en getogen in Amby en woon hier, samen met mijn man nog altijd met veel plezier.

Lilian de Liège

Doktersassistente
Ilona 4-6

In 2005 ben ik afgestudeerd als doktersassistente en sindsdien doe ik dit werk met veel plezier. Sinds april 2016 ben ik werkzaam in deze praktijk. De afwisseling van het vak is wat mij het meeste aanspreekt. Telefonische dienstverlening, baliewerkzaamheden, medische handelingen en de administratie zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. Ik ben geboren in Elsloo en ondertussen al vele jaren woonachtig in Beek samen met mijn man en onze twee zonen.

Ilona Stijnen

Doktersassistente
Inge 4-6

Sinds mijn afstuderen in 1989 ben ik werkzaam als doktersassistente en sinds 2008 in deze praktijk. Het afwisselende karakter van werkzaamheden zoals bloed prikken, hartfilmpjes maken, oren uitspuiten etc. en natuurlijk ook de baliewerkzaamheden zoals telefoon en administratie maken het werk zeer interessant en leuk.
Ik ben geboren en getogen in Heer. Samen met mijn echtgenoot woon ik daar nog steeds en hebben we 3 kinderen.

Inge Brouwers

Doktersassistente
Fabienne 4-6

In 1994 heb ik de opleiding HBO-V afgerond in Sittard. Daarna ben ik als verpleegkundige gaan werken in het azM. Sinds 12 jaar ben ik werkzaam in deze praktijk als praktijkondersteuner somatiek. Ik begeleid en behandel, onder supervisie van de huisarts, mensen met chronische aandoeningen. (Diabetes, COPD, Astma en Hartvaatziekten) Een praktijkondersteuner draait zelfstandig spreekuur en legt visites af.
BIG: 79043387930

Fabiënne Frijns

Praktijkondersteuner Somatiek
Pia 4-6

In 1992 ben ik afgestudeerd aan de HBO-V en heb ik jaren als verpleegkundige gewerkt. Sinds 2006 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner somatiek en sinds 2010 binnen deze praktijk. Dit houdt in dat ik mensen met een chronische ziekte zoals diabetes, Astma/COPD, hart -en vaatziektes begeleid, dit onder supervisie van uw huisarts. Ook leg ik visites af indien patiënten niet in staat zijn naar de praktijk te komen. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon al jaren met veel plezier in Amby.
BIG: 19038785830

Pia Wijnen

Praktijkondersteuner Somatiek
Maryse 4-6

In 1992 heb ik HBO-Facility Management afgerond en heb ik diverse commerciële functies gehad. Sinds mei 2019 ben ik werkzaam in deze praktijk (via ZIO). Als praktijkmanager ontzorg ik de huisarts, zodat hij zich kan richten op de directe patiëntenzorg. Mijn aandachtsgebieden zijn: Organisatie&Beleid, Kwaliteit, Personeel, Financiën en Middelen. Ik ben getrouwd en heb een zoon. Op maandagochtend ben ik aanwezig in de praktijk.

Maryse Vissers

Praktijkmanager
Kelly Beckers 2 400600

Sinds 1 oktober 2021 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner GGZ bij verschillende huisartsen in Maastricht. Op dinsdagmiddag ben ik als POH-GGZ aanwezig in deze praktijk. Na mijn opleiding verpleegkunde in 2008 heb ik gewerkt als psychiatrisch verpleegkundige bij o.a. Mondriaan Zorggroep en Zuyderland Geestelijke Gezondheidszorg. Ik ben geboren en getogen in Maastricht en woon er nog altijd met veel plezier samen met mijn partner en kinderen.

Kelly Beckers

Praktijkondersteuner GGZ
Simone 4-6

Ik werk als praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) in deze praktijk. In deze functie begeleid ik mensen met milde tot matige psychische problematiek. Ik heb psychologie gestudeerd aan de universiteit in Utrecht. Tevens heb ik een onderwijsbevoegdheid en heb ik jaren als lerares gewerkt in het primair onderwijs. Sinds 2018 werk ik als POH GGZ bij verschillende huisartsen in Maastricht-Heuvelland. Ik woon samen met mijn partner en twee dochters in Eijsden. In mijn vrije tijd houd ik van sporten, lekker eten en reizen.

Simone van de Broek

Praktijkondersteuner GGZ
Danielle 4-6

Ik werk reeds enkele jaren in de praktijk als diabetesverpleegkundige. Mijn werkgever is het MUMC. Ik zorg ervoor dat er korte lijnen bestaan tussen het MUMC en de huisartspraktijk wat betreft de behandeling van diabetes. Ik heb 12 jaar gewerkt als verpleegkundige op de hartbewaking van het MUMC en werk ondertussen 18 jaar als diabetesverpleegkundige in verschillende huisartspraktijken. Ik kreeg mijn opleiding tot A1 verpleegkundige in Hasselt, België. Ik volgde de opleiding tot IC- verpleegkundige in Maastricht en de opleiding tot diabetesverpleegkundige in Utrecht. Ik ben getrouwd en mijn grote passie is reizen, andere culturen ontdekken.

Daniëlle Moens

Diabetesverpleegkundige
Call Now Button
Translate »